Buna ziua! Sunt angajat pe postul de conducator auto in cadrul unei institutii publice locale, din subordinea PMB.
Institutia dispune de doua autovehicule: o masina mica + o duba.
In fisa postului se specifica, la atributii, ca ar trebui sa operez pe masina mica (este specificat numarul de inmatriculare al acesteia).
Pana in prezent, avand o intelegere verbala cu conducatorii institutiei, am condus ambele autovehicule, insa am avariat usor duba si acum mi se imputa sa suport costul reparatiei.
Intrebarea pe care vreau sa o adresez este daca pot refuza sa conduc duba institutiei. Daca da, ce as putea risca? Penalizari? Daca voi fi penalizat, pot face plangere la contencios administrativ impotriva conducerii? Multumesc!
Codul muncii
florinelc
Buna ziua Sunt angajat ca sofer intro companie de stat,conform fisei postului am categoriile B si C.Acum,angajatorul vrea sa ma oblige sa obtin un atestat de ... (vezi toată discuția)
Fisa de post
mihaelaru
buna ziua,
doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)