avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am lucrat câteva luni ca gestionar al unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am lucrat câteva luni ca gestionar al unei firme ...

Buna ziua! Am lucrat câteva luni ca gestionar al unei firme cu 5 puncte de lucru. Gestiunea era ținută printr-un soft erp, inventarele erau făcute lunar. In urma cu o lună mi-am dat demisia, gasindu-mi un alt loc de muncă, am cazut de comun acord împreună cu angajatorul sa mai rămân până pe data de 15 martie pentru a realiza inventarele. Menționez că în ultimă săptămâna de februarie, softul erp a picat și a trebuit să se tine totul din pix și hârtie. Ulterior le-am reglat in soft. Am făcut inventarele și au ieșit la doua puncte de lucru cu plus, iar mai apoi au ieșit cu minus sumele acelea. Pe depozit, unde răspund pentru gestiune, însă în contractul meu de munca nu eram trecut că gestionar, ci ca vânzător, a ieșit bine după reglările aferente. Acum, la aproape o lună după ce am părăsit firma, aflu de un minus la depozit de 5800 lei. Exista camere de supraveghere, eu îl îndemn să se uite pe ele să vadă că nimeni nu a sustras nimic. Exista vreun risc pentru mine in acest caz de a fi bun de plată? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 15:59, 11 Aprilie 2023
Vi se imputa acea suma ?
Cum ati aflat de acel minus? Aveti ceva scris/primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Drept comercial - probleme inventar Alali Alali Buna ziua, Doresc sa imi spuneti daca ma puteti ajuta intr-o problema pe care o intampin la locul de munca. Sunt Sef depozit in cadrul societati. Gestiunea ... (vezi toată discuția)
Inventar cu probleme kpac kpac Buna ziua. Lucrez ca gestionar intr-un magazin care vinde produse de papetarie. O data la cateva luni se face inventar la care de fiecare data se iese minus ... (vezi toată discuția)