avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare adresa pe factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare adresa pe factura

Salut, eu am un magazin de la care cumpar materiale, doar de la acela cumpar de aprox 1 an si ma inteleg foarte bine cu ei, dar acum am observat pe o factura ca nu imi completează factura bine ( pe toate facturile scrie asa) , eu am sediul intr un ap de bloc dar aceștia imi scriu doar adresa blocului, fara sa mai scrie blocul scara ap et, le am spus si au spus ca nu au cum sa imi modifice fiindca asa ma au in cont, si mi au spus ca cui ul e cel mai important si sa nu imi fac probleme, acum întrebarea mea este daca pot sa am mari probleme in caz de control?
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:32, 11 Aprilie 2023
Nu veti avea probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am si eu nevoie de raspuns la o intrebare pentru o firma, ... eduard56463 eduard56463 salut, am si eu nevoie de raspuns la o intrebare pentru o firma, astazi am fost la leroy merlin si am cumparat cateva materiale pentru activitatea mea (aprox ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)
Aplicatie mobile banking - plata amenda intarziata peste 48 ore vorbaretu vorbaretu Salutare. Am o problema cu o amenda pe care am primit-o. Imediat ce am primit pv amenda am efectuat plata folosind mobile internet banking - aplicatie pe ... (vezi toată discuția)