avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot sa cer societății mele să nu mai angajeze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot sa cer societății mele să nu mai angajeze pe nimeni. ...

Cum pot sa cer societății mele să nu mai angajeze pe nimeni.
Cum pot să-mi pun demisia fără ca ei sa mai poată angaja pe nimeni.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:17, 13 Aprilie 2023
E o absurditate ce vreti.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
achizitionati mai intai societatea
Nu aveti cum sa obligati un angajator la asa ceva .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
(((((((Fabuloasa întrebare.O sa ajungeți precum Musk cu asemenea ambiție...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă dacă angajatorul nu vrea să-mi semneze demisia fără preaviz, dar eu nu mai merg la muncă? când va înceta contractul meu individual de muncă? GAGI GAGI Bună ziua,vă rog să îmi spuneți ce pot face dacă angajatorul nu vrea să-mi semneze demisia la zi(adică fără preaviz), și nu merg in cele 20 zile ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme ValeriaW ValeriaW Sunt casatorita de 4 ani. Am o fetita de aceeasi varsta, pentru ea m-am si casatorit, doar ca eu si tatal ei nu ne-am inteles niciodata. Suntem despartiti de ... (vezi toată discuția)
Refuz concret incetare c.i.m. nashu1111 nashu1111 In primul rand buna ziua si bine v-am gasit. De cateva saptamani ma lovesc tot mai mult si mai tare de nesimtirea unor angajatori: mi-am depus cererea de ... (vezi toată discuția)