avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcari persoane cu handicap
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcari persoane cu handicap

Ma puteti lamuri va rog in urmatoarea speta?

EX: sotia mea are handicap locomotor si beneficiem de o legitimatie pt parcare in locurile rezervate persoanelor cu handicap. As vrea sa stiu daca atunci cand sotia NU este prezenta in masina daca pot folosi legal parcarile rezervate , in lipsa ei practic eu neavand calitatea de (insotitor) .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:02, 12 Aprilie 2023
Nu puteti folosi o astfel de parcare, este de la sine inteles.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nevand calitate de insotitor si nici document pe numele dv =autorizatia de parcare,legal nu puteti parca pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati
Exista si exceptii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Dețin un loc de parcare proprietate intr-un complex rezidențial. ... Lumy_mincu Lumy_mincu Dețin un loc de parcare proprietate intr-un complex rezidențial. Copilul are certificat și implicit legitimația pt handicap. Pot semnaliza acest loc ca ... (vezi toată discuția)