avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca un angajat care are mai multe popriri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca un angajat care are mai multe popriri si i se ...

Buna ziua!
Daca un angajat care are mai multe popriri si i se schimba functia pe gestionar, i se poate face retinerea si pentru garantie gestionar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulia. 2021 , utilizator 13:17, 13 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
I se poate face si retinerea pentru garantie.
Va multumesc! Si imi puteti confirma, va rog, daca retinerea garantiei se face din jumatatea venitului lunar net poprit?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu face parte din acel cuantum.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aveverinta venit / garantie materiala - pentru imprumut la banca serbanm serbanm Buna ziua Va rog sa-mi explicati cum este corect sa intocmesc o adeverinta de venit necesara unui angajat pentru un imprumut bancar. În adeverinta se cere ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire salar minim net pe economie lucia horhoiu lucia horhoiu Buna ziua, Am primit o comunicare de infiintare a popririi din veniturile nete pentru un salariat care este angajat cu 2 ore si un salar net de 280 lei.Am ... (vezi toată discuția)
Poprire carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! In cazul in care s a primit la societate o Dispozitie de poprire - emisa de un executor judecatoresc - care este cuantumul care se retine ... (vezi toată discuția)