avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție bloc lângă casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție bloc lângă casa

Buna ziua,
Urmează sa se construiască un bloc lângă casa mea .
Exista PUZ pt bloc, P+2.
Blocul va avea 9 m înălțime , 16 m lățime(partea dinspre mine; probabil 6 apartamente cu vedere ) 18 apartamente in total , 5 m distanță de gardul meu.
Distanță de la casa mea pana in gard e de 6m ( unde am și terasa și 8 m in partea fără terasa) Va fi construit fix in partea de V , unde noi avem curtea pt relaxare și joaca pentru copii.
Casa mea într-adevăr este și ea construită pe PUZ pt bloc , este casa cu mansarda, iar in partea unde va fi construit blocul avem cele mai multe geamuri( 5 ) .
Cei ce vor construi au venit la noi sa ceara semnatura pt acordul construcției.
Tot zic ca sunt in regula cu toate, cu distante și cu tot și atunci de ce vor semnatura?
Se poate face ceva sa ii blocam?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2023
clauss841, utilizator
Cel mai recent răspuns: clauss841 , utilizator 17:02, 12 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
este obligatoriu sa ai acordul vecinilor. puteti sa-i blocati, dar si ei va pot actiona in instanta sa va oblige sa-i lasati.

adriandimitriu a scris:

este obligatoriu sa ai acordul vecinilor. puteti sa-i blocati, dar si ei va pot actiona in instanta sa va oblige sa-i lasati.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu obtinerea autorizatiei de constructie danielcid danielcid Buna ziua, Am un teren care are latimea de 14 m, pe care vreau sa construiesc o casa cu latimea de 8 m. Am primit certificatul de urbanism in care scrie ca ... (vezi toată discuția)
Constructie casa fata de axul drumului privat cccir cccir Detin un teren cu doua deschideri, una la drum public, iar una a fost creata prin cedare de teren, pentru acces proprietari din spatele terenului meu. Eu am ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate baranmariana baranmariana in 2006 am construit o casa p+e+m, proiectul fiind pe limita de proprietate din cauza pot existent fiind un teren cu a suprafata destul de mica;la ... (vezi toată discuția)