avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratia unica

Buna ziua, subscriere cu 20 de ani în urma, răscumpărare în prezent, se plătește impozit pe suma din profit, dacă se depășește 6, 12, 24 salarii minime la data răscumpărării se plătește cass, de ce nu se împarte profitul la întreaga perioadă de 20 de ani pentru a nu plăti abuziv cass-ul, dacă dublam suma subscrisă și răscumpăram după 30 de ani? Nu vi se pare că legea deține lacune.
Ultima modificare: Joi, 13 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:44, 13 Aprilie 2023
Asta e legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratia unica pentru investitii Graaori Graaori Bună ziua, începând cu anul 2010 am subscris persoană fizică din contul meu bancar și contul soției unități de fond pe ram euro plus și ron ... (vezi toată discuția)
Fisa de portofoliu oanabarbulescu oanabarbulescu Buna seara, sotul meu a investit o anumita suma de bani in titluri de participare la fonduri deschise de investitii in urma cu un an. In data de 30 sept ... (vezi toată discuția)
Pfa - plata taxa alexandrum23 alexandrum23 Detin un PFA, si am vazut pe net, un calculator care spunea suma care trebuie platita la sfarsitul anului si am vazut ca a fost calculata din salariul minim pe ... (vezi toată discuția)