avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratia unica

Bună ziua, pentru profitul în urma răscumpărării după o perioadă de peste 10 ani care sunt deducerile acceptate în du212 la pf din investiții și dacă profitul este calculat pentru o perioadă de peste 10 ani pierderile sunt însumate pentru toată perioada acestor ani?
Ultima modificare: Joi, 13 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:42, 13 Aprilie 2023
Nu se discuta de cheltuieli deductibile. Aveți fisa primita cu castigul realizat și pe care-l treceți când completați declaratia unica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributiile pentru venituri obtinute din bursa. Zenith667 Zenith667 Buna ziua. Am cateva intrebari legate de contributiile pentru venituri obtinute din bursa. 1. Daca, prin platforma broker-ului, am cumparat de-a lungul ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pe care trebuie sa le intocmeasca un pfa melcsy melcsy grupa CAEN 107, si 1071, 1072 fabricarea prajiturilor. va multumesc din suflet pentru raspuns (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni andrei_i_p andrei_i_p Buna ziua, Lucrez la o firma care acorda uneori angajatilor actiuni. Intrebarea mea este daca trebuie sa fac ceva cand vreau sa le vand si daca trebuie ce ... (vezi toată discuția)