avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Tatal meu a decedat anul trecut. El fiind ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Tatal meu a decedat anul trecut. El fiind divortat ...

Buna ziua! Tatal meu a decedat anul trecut. El fiind divortat de mama mea de cand aveam eu 11 ani, timp de aproape vreo 10, inainte de deces, a trait cu o femeie si copilul ei (el avand alt tata), fara a fi casatoriti legal. Casa e pe numele mamei lui. Au vreun drept cei doi ramasi dupa moartea lui? Am citit ceva despre dreptul de uzucapiune, dar sunt putin informata despre asta.
Ultima modificare: Joi, 13 Aprilie 2023
N.A., utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:16, 13 Aprilie 2023
Buna ziua,
Daca nu au fost casatoriti legal, acestia nu au niciun drept de mostenire de pe urma tatalui dvs.
Dvs. sunteti mostenitorul acestuia; aveti interesul sa deschideti succesiunea cat mai repede.
Sunteți singura moștenitoare a bunurilor tatălui dumneavoastră.
Mergeți urgent la un NOTAR, nu lăsati să treacă vremea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa parintilor maryelena maryelena va rog mult ajutati-ma.urgent cu un raspuns MAMA a decedat in anul2008.iar tatal meu sa recasatorit acum 2 ani.sunt singura la parinti,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa decesul meu,nu am parinti, nu am copii. Ely S Ely S Copii majori ai iubitului si-au primit mostenirea legal. Fosta sotie, mama copiilor este decedata, s-a dezbatut succesiunea. 1. Ce trebuie facut pentru ca ... (vezi toată discuția)
Surprize neplacute dupa munca de o viata! Corina2112 Corina2112 Cu o problema deranjez, de fapt o nelamurire: Tatal meu s-a recasatorit dupa decesul mamei cu o femeie, au trait impreuna 36 ani, au locuit impreuna in casa ... (vezi toată discuția)