avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,bunicul meu a avut cu prima sotie doi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,bunicul meu a avut cu prima sotie doi copii,iar cu ...

Bună ziua,bunicul meu a avut cu prima sotie doi copii,iar cu bunica mea cu care a și fost căsătorit legal,inca doi,el a murit în 2000 iar bunica în 2004.Nu s-a făcut succesiune după el și nici după bunica.Intrebarea mea este,dacă facem acum succesiunea,se împarte totul în mod egal la toți patru,sau tata și mătușa au cota mai mare ca o moștenește și pe bunica?
Va mulțumesc anticipat,pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:30, 13 Aprilie 2023
"tata și mătușa au cota mai mare ca o moștenește și pe bunica"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune intarziata gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Succesiune intarziata Mama tatalui meu cu fratele ei n-au facut succesiune dupa parinti, toti sunt acum decedati, inclusiv tata. Daca am actele doveditoare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,bunicii mei au avut 3 copii ( 2 baieti si o fata).dupa ... angela.pocola angela.pocola Buna ziua,bunicii mei au avut 3 copii ( 2 baieti si o fata).Dupa cei 2 baieti am ramas 2 fete(nepoate ale bunicilor) si matusa ( fata bunicilor ) care nu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire ddaniel ddaniel Mostenire Buna seara, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns: Matusa mea a decedat in Martie 2021. In anul 2001, matusa mea a mostenit ... (vezi toată discuția)