avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de prestări servicii cu erori
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de prestări servicii cu erori

Bună seara! Am semnat un contract de prestări servicii, pe care, din cauza unei "abureli psihologice", nu l-am parcurs cu atenție. Este rușinos, îmi asum consecințele. Formatul contractului este de firmă-beneficiar căreia i se prestează servicii de renovare de către un prestator. Prestatorul a trecut un nume fictiv de firmă la beneficiar, iar el s-a identificat doar cu prenumele și CNP-ul. Numele meu apare abia la obiectul contractului, "renovarea apartamentului doamnei X". Cu toate astea, eu m-am semnat la beneficiar, deși acesta este firma fictivă. Am achitat un avans, restul sumei urmând a se achita la data începerii lucrării. În aceste condiții, pot rezilia contractul (nu apare nimic în clauze în acest sens) și îmi pot recupera avansul? Sau se poate declara nul contractul? Menționez că am vorbit cu prestatorul și i-am cerut verbal rezilierea contractului și a zis că vorbim după Paști.
Notificati oficial executantul cu obligatia indreptarii erorilor materiale -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

Mulțumesc!
Cum îl notific oficial? Şi în ce mod se pot îndrepta erorile materiale?

ynocentta a scris:

Notificati oficial executantul cu obligatia indreptarii erorilor materiale -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

Buna ziua,

In speta, societatea prestatoare nu exista, contractul este incheiat in fals, poate fi antrenata raspunderea penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine indreapta eroarea din cf? am cumparat dupa 1989 locuintele de la primarie cu legea 112. ... danutul danutul Am cumparat dupa 1989 locuintele de la Primarie cu Legea 112. Documentatia de intabulare a fost facuta de primarie gresit. De exemplu: in Cartea funciara nu ... (vezi toată discuția)
Contract lucrari asociatie de proprietari larisarazvan larisarazvan Buna ziua Asociatia de proprietari contracteaza o firma pentru executare lucrari. Se plateste avansul conform contract dar firma nu mai efectueaza lucrarile. ... (vezi toată discuția)
Refuz plata factura finala RodicaRod RodicaRod Buna seara, Sunt antreprenor la început de drum și am prestat servici pentru o societate care acum ca am finalizat lucrările refuza plata deși avem ... (vezi toată discuția)