avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, sunt anul 1 la facultate si mama nu doreste ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, sunt anul 1 la facultate si mama nu doreste sa ma ...

Buna ziua, sunt anul 1 la facultate si mama nu doreste sa ma ajute financiar, desi eu am mare nevoie. Ce ar trebui sa fac ca sa primesc banii pe care ar trebui sa ii primesc conform codului civil 499 alin. 3 unde se specifica ca parinti ar trebui sa intretina copilul major daca is continua studiile
Cel mai recent răspuns: c123456 , utilizator 06:27, 18 Aprilie 2023
Cautare pe internet ... actiune stabilirea obligației legale de întreținere copil major.

Cautarile pe internet si chestiunile legale ... rezultatele cautarii pot afisa pagini publicate cu mult timp in urma, este posibil sa nu mai fie de actualitate, atentie la dispozitiile pe baza carora se intemeiaza cererea in drept.

Doar pentru a-ti face o idee, ghid model cerere (pagina 146) [ link extern ]

Ghid - modele de cereri
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mă poate ajuta și pe mine cineva, cu un model cerere ... SMSBBM SMSBBM Bună ziua! Mă poate ajuta și pe mine cineva, cu un model cerere de prelungire a pensiei alimentare după vârsta de 18 ani? Și ce acte trebuie sa conțină ... (vezi toată discuția)
Cerere de stabilire pensie student- continut, acte necesare, instanta competenta Sorana29 Sorana29 Buna seara , am 18 ani , sunt anul 1 la facultate .As dori sa fac o cerere ,pentru a il obliga pe tatal meu sa imi continue plata pensiei alimentare . Ma ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18ani Angela udrea Angela udrea Buna ziua am o intrebare fiul sotului meu mai poate primi pensie alimentara de la mama lui daca a implinit 18 ani? Si daca da va rog sa mi spuneti cum se ... (vezi toată discuția)