avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sotia a decedat si a avut pensie la pilonul 2 .Cine ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sotia a decedat si a avut pensie la pilonul 2 .Cine poate retrage ...

Sotia a decedat si a avut pensie la pilonul 2 .Cine poate retrage pensia si care sunt demersurile ?sotul?sotul si copilul major sau numai copilul major beneficieaza de aceasta pensie?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:05, 17 Aprilie 2023
Toti mostenitorii directi nominalizati in actul de succesiune intocmit de notar. Interventiile se fac la firma care detine contul de pensie respectiv, al sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de deces- situatie bani din cont AncaRomania AncaRomania Speta: sotul moare - ca mostenitor ramane un copil dintr-o alta casatorie Intrebare: in lipsa succesiuni, sotia supravietuitoare, poate retrage bani din ... (vezi toată discuția)
Succesiune franta ciocass1221 ciocass1221 Succesiune Franta. Buna seara. Cu ani in urma m-am casatori in Franta cu un cetatean francez care are un copil tot francez si cetateanul francez a decedat in ... (vezi toată discuția)
Aspecte de clarificat - succesiune Timis V. Timis V. Sotul meu a decedat in noiembrie 2021. Avem un copil de 8 ani. Vreau sa incep demersurile pentru succesiune, insa as vrea sa clarific cateva aspecte ... (vezi toată discuția)