avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. In urma cu 2 luni am inceput lucrarile de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. In urma cu 2 luni am inceput lucrarile de renovare ...

Buna ziua.

In urma cu 2 luni am inceput lucrarile de renovare la parterul casei. Muncitorul care s-a ocupat de zugravit, parchet, vopsit scara si montat usi, a facut o munca de toata jena. Parchetul se misca, scara e vopsita defectuos prezentand multiple zone cu pete, iar peretele e zugravit cu pete, pe alocuri e puscata vopseaua, desi nu am facut rabat la calitatea materialelor. Am cumparat materiale premium , tot ce a cerut zugravul si i-am platir si lui cat a solicitat.

Ce pot face in acest caz. Doresc sa depun o plangere pentru recuperarea banilor pe manopera si materiale. Mentionez ca nu am primit nici un document pentru banii dati si nici nu avem un contract.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:17, 19 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din filmari nu reiese numele persoanei care a facut lucrarile, nici ce sume ati achitat, nici ce garantii ati primit pentru lucrari.
Nu m-am referit la fiscalizare, ci la plati facute pentru a avea valoarea lucrarilor efectuate.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum credeti ca mai puteti recupera banii? Ati procedat contrar intereselor dumneavoastra. Ar fi trebuit ca sa mai aveti sa-i dati bani, si nu sa aiba sa va munceasca. Doar cu mana dumneavoastra ia-ti dat ultimii bani, bineinteles in numerar fara urme. Iar lucrarea nu se face instantaneu ci in timp cand mai aveati sa-i dati bani si puteati face corecturile de rigoare. Nu erati in tara de nu ati vazut lucrarea pe faze de executie? Acum singurul lucru pe care il puteti face este sa va resemnati si sa invatati ceva din patania asta. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu seful scarii si asociatia de locatari tatu-bianca tatu-bianca buna ziua!am si eu o problema si as dori daca se poate sa mi spuneti unde trebuie sa ma duc pentru a o rezolva. eu stau cu mama mea intr un apartament la ... (vezi toată discuția)
Masina reparata prost pe asigurare sicutza68 sicutza68 am fost implicat intr-un accident auto,m-a lovit din spate,am fost la firma de asigurari mi-au dat adeverinta de reparatie ,am fost la firma vw,unde mi s-a ... (vezi toată discuția)
Zugraveala executata foarte prost c0stel c0stel Buna ziua am si eu o problema cu asociatia de locatari unde lucuiesc - mai exact cu cei care administraza blocul . Povestea suna cam asa : S-au strans ... (vezi toată discuția)