avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie s.au act de renovare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie s.au act de renovare consolidare??? ...

Autorizatie de constructie s.au act de renovare consolidare??? Buna ziua, am cumparat o casa veche din caramida, are fundatie din beton dar nu are stalpi din beton, ci, stalpi din lem ( stejar) eu doresc sa nu o daram ci, pur si simplu sa ai fac stalpi de beton, iar peretii sa ai consolidez...Va intreb, pentru facerea acei stalpi de beton si consolidarea peretilor, si sa schimb tot acoperisul fara sa schimb forma s.au materialul..imi trebuie autorizatie de constructie??? sau mai simplu ,un act de renovare conolidare? Multumes.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:24, 18 Aprilie 2023
Deoarece interesul dv este de a edifica stalpi de rezistenta din beton respectiv sa interveniti asupra structurii de rezistenta a constructiei este necesar proiect tehnic,autorizatie de constructie
asa zisul act de renovare si consolidare nu exista din punct de vedere legal. el e o poveste internautica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconsolidare casa Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)
Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)