avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Platesc Intretinerea la bloc prin internet banking. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Platesc Intretinerea la bloc prin internet banking. Cand se considera ...

Platesc Intretinerea la bloc prin internet banking. Cand se considera data platii catre asociatie: cand Sablonul=Ordinul de plata este validat, si imediat din contul personal banii sunt retinuti=retrasi de banca, cu mentiunea ca plata sa se faca instant=imediat, sau alta data ? Ce prevede legea? /// Multumesc / Atomi - Brasov
Cel mai recent răspuns: Atomi , utilizator 00:42, 19 Aprilie 2023
Când banii au ajuns în contul asociației.
Art. 34. -(1) În cazul în care un ordin de plată a fost emis în scopul stingerii unei obligaţii a plătitorului faţă de beneficiar, această obligaţie este stinsă în momentul în care instituţia destinatară acceptă ordinul de plată în favoarea beneficiarului.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
latka, utilizator
Data inscrisa pe extras este data cand banii intra in contul asociatiei de proprietari si este data de calcul socotita in cazul in care este depasit termenul de plata si vor sa aplice penalizari.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata prin ordin de plata Emil Lasconi Emil Lasconi Salut ! As vrea sa stiu daca plata efectuata prin OP este considerata valabila in ziua platii sau in ziua in care creditorului ii apar banii in cont ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Cont bancar asociatie luciano39ok2007 luciano39ok2007 sunt oblogate asociatiile de proprietari sa aibe cont curent bancar ,pt ca am incercat sa platesc intretinerea prin virament bancar si mi s-a spus ca nu au ... (vezi toată discuția)