Bună ziua! Vin cu următoare speță: mătușa mea a primit casa părintească prin act de vânzare cumpărare când ambii părinți erau în viata. Casa ii va reveni ei după decesul acestora. Tatăl ei a decedat, rămânând alte terenuri și bunuri. În urma cu un an, mama acesteia împreună cu frații au fost la notar împărțind terenurile rămase. Mătușa mea a semnat următoarea declarație: prin aceasta declarație, cunosc faptul ca pierd dreptul de a moșteni totalitatea bunurilor mobile și imobile care au aparținut defunctului meu tata G. N. Subsemnata G. M. declar ca mi s-a pus în vedere faptul ca prezenta declarație produce efecte în raport de întreaga succesiune și nu doar fata de bunurile determinate individual din masa succesorala. " Intrebarea mea este, dacă aceasta mai are dreptul la casa pe care părinții i-au vândut-o înainte? Aceasta declarație ii taie acest drept? Sau se aplica din momentul semnării? Mulțumesc!
Masa succesorala
tatianato
Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)
Mostenire-succesiune
Mihaill
Tata a decedat in anul 2000.Mama traieste ,si suntem 4 frati.NU am dezbatut succesiunea dupa decesul tatalui meu.Titlul de proprietate pt. terenul pe care ... (vezi toată discuția)