avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, doresc să aflu unde pot sa depus o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, doresc să aflu unde pot sa depus o reclamație în ...

Bună ziua, doresc să aflu unde pot sa depus o reclamație în potriva ITP, care stă cu ușa la garaj deschisă și ne-a omorât cu gălăgia, și cu fumul de mașina. Menționez că ITP se află la 10 metri de bloc . Ce trebuie făcut?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 19 Aprilie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITP = inspecție tehnică periodică. Reclamație faceți la RAR.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial politia teritoriala care in baza disp L nr 61/1991 republicata daca confirma aspectele sesizate poate aplica sanctiuni pentru disconfortul fonic
Autoritatea de sanatate publica si comisariatul garzii de mediu pot verifica daca sunt respectate normele de poluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala si conditii de igiena intre hala de productie mobila si casa ALXGH ALXGH Buna ziua! Problema: Veciunul de langa proprietatea casei mele si-a construit o hala pentru mobila la 60 cm de gardul meu avand si un gater de lemne in curte. ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea/procedura, ce documente sunt necesare pentru ... 1968CR 1968CR Care este modalitatea/procedura, ce documente sunt necesare pentru retragerea unui aviz de functionare a unui bar/cafenea situat la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! unde pot reclama un fast-food de la parterul blocului ... rina2020 rina2020 Buna ziua! Unde pot reclama un fast-food de la parterul blocului care mi-a umplut baia de fum si miros? (vezi toată discuția)