avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BUNĂ ZIUA. AM O HOTĂRĂRE A INSTANȚEI DE APROAPE ...
Discuție deschisă în Executare silită

BUNĂ ZIUA. AM O HOTĂRĂRE A INSTANȚEI DE APROAPE DOUÂ LUNI ...

BUNĂ ZIUA. AM O HOTĂRĂRE A INSTANȚEI DE APROAPE DOUÂ LUNI ȘI NICI ACUM NU AM PRIMIT IN SCRIS ACASĂ IN SCRIS ACEASTA.FĂRĂ ACEASTĂ HOTĂRĂRE NU POT SĂ-MI RECUPEREZ BANII OPRITI ILEGAL DE EXECUTORI.EXISTĂ UN MOD DE A PRIMII MAI REPEDE ACEASTĂ HOTĂRERE SAU ESTE UN TERMEN MAXIM. ESTE VORBA DE APRXIMATIV 15000 RON. O ZI BUNÂ.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:13, 19 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati cu majuscule
Adresati-va personal la grefa instantei care a dispus hotararea,solicitati urgentarea redactarii hotararii judecatoreti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cristina-gabriela cristina-gabriela Am avut un proces pentru o executare silita pe care l-am cistigat. Au trecut mai bine de 20 de zile si inca nu am primit hotarirea de la Judecatorie, in baza ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ALEXmogos ALEXmogos Buna seara.Am contestat un proces verbal de contraventie.Am primit urmatoarea hotarare:''Admite în parte plângerea contravenţională formulată\".Din cate ... (vezi toată discuția)
Trimiterea solutiei Teddy71 Teddy71 Buna ziua , Instanta are obligatia de a trimite solutia partilor ? Iata ce scrie pe site : \"Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia ... (vezi toată discuția)