avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cand firma desfasoara activitatea la terti este nevoie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cand firma desfasoara activitatea la terti este nevoie de Registrul Unic de Control?

In cazul in care firma nu are niciun punct de lucru, ci desfasoara activitatea la terti, este nevoie de unul sau de doua RUC?

In lege scrie ca este obligatorie prezenta acestuia la sediul social si la fiecare sediu secundar.

In cazul in care apare vreun control in teren este ok daca administratorul poate pune la dispozitie acel registru achizitionat in mod normal pentru tinerea lui la sediu social?
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2010
distribution, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 13:54, 26 Ianuarie 2010
Pai pe dvs nu va controleaza la sediul sau punctul de lucru unde munciti. Va controleaza la sediu. Deci...registrul la sediu. Daca va cere acte la locul prestatiei contractuale le oferiti contractul intre cele 2 societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru unic de control in gradinite beatrice3108 beatrice3108 Va rog sa-mi spuneti daca o gradinita de stat ,gradinita cu program prelungit,trebuie sa aiba in unitate registru unic de control si daca da,de unde se ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala iclaudia19 iclaudia19 buna seara, registrul unic de control trebuie sa il iau si pentru sediul social desi am declarat k nu desfasor activitati la sediul social sau doar pt punctul ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control vs. schimbarea sediului social leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Ma poate lamuri cine daca sunt nevoita sa achizitionez un nou Registru Unic de Control in situatia in care imi schimb sediul social? Am mutat ... (vezi toată discuția)