avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dat un avans la o firma de termopane (200 0lei) pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dat un avans la o firma de termopane (200 0lei) pe care nu ...

Am dat un avans la o firma de termopane (200 0lei) pe care nu l-a am mai văzut.(nici termopane nici bani)
Am platit și un avocat l-am dat în judecată , m-a amenințat că mă calcă în fața judecătorului și tot nu am câștigat în instanță.
Daca au trecut cele 30 zile de recurs mai pot sa dau in judecata încă odată? Tot.eu am pierdut banii și.tot eu am pierdut judecată...cum e posibil așa ceva...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:07, 19 Aprilie 2023
Nu i mai puteți da în judecata asa cum doriți dvs.exista reguli de procedura în acest sens.De ce a fost respinsa acțiunea dvs nu putem sa ghicim, răspunsul.il găsiți în hotărârile pronunțate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire louisa louisa buna ziua, Doresc sa va relatez situatia exacta pentru a intelege ce doresc. Am avut un angajat in functia de gestionar care a luat de la un client un avand ... (vezi toată discuția)
Recurs.nulitate recurs. nedepunerea de concluzii scrise de catre avocat pe recurs ContSters267790 ContSters267790 am exercitat recurs la o decizie din apel. la primiul termen instanta din oficiu a invocat si prorogat discutia pe exceptia nulitatii recursului cum ca ... (vezi toată discuția)
Recurs la divort cris_deo cris_deo Buna seara. Pe data de 30-01-2009 am avut ultimul termen la divort in care eu am fost reclamant iar la sfarsitul sedintei judecatoarea a spus a se va da ... (vezi toată discuția)