avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineața! As dori să știu dacă într-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineața! As dori să știu dacă într-un dispecerat ...

Buna dimineața! As dori să știu dacă într-un dispecerat de monitorizare alarme și monitorizare video angajatorul are voie sa monteze camere video sa intregistreze activitatea dispecerilor și să le asculte conversațiile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 19 Aprilie 2023
Vedeti aceste articole
www.avocatnet.ro/t10332/supr...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa știu dacă montarea camerelor de supraveghere ... Lupikă Lupikă Bună ziua.as dori sa știu dacă montarea camerelor de supraveghere in cabina autobuzului proprietate a unei societăți majoritar a consiliul local ce are ca ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere video si audio Bianca Vasiliev Bianca Vasiliev Buna ziua tuturor! In prezent lucrez la o agentie de turism, seful meu are camere de supraveghere si ne-a informat ca ne si aude prin camerele pe care le ... (vezi toată discuția)