avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, în ce topic s-ar încadra o discuție ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, în ce topic s-ar încadra o discuție referitoare ...

Bună ziua,
în ce topic s-ar încadra o discuție referitoare la acțiunea împotriva unei facturi greșite emisa de un furnizor de energie electrică?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:00, 19 Aprilie 2023
deschideti topic nou in subforumul " protectia consumatorului"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de gaze exagerat de mare- cui ma adresez? IORDAN ELENA IORDAN ELENA Buna seara, Va rog sa-mi spuneti carei institutii ma pot adresa (gen Protectia Consumatorului) in afara de firma furnizoare de gaz, pentru a putea lamuri o ... (vezi toată discuția)
Bună. societate comercială am trecut de la un furnizor de energie ... Kenservice Kenservice Bună. Societate comercială am trecut de la un furnizor de energie electrica la altul. La scurt timp s a defectat contorul electric, imediat ce am sesizat am ... (vezi toată discuția)
Facturare curent electric pentru firma prin contor pasant dragosm90 dragosm90 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la demisolul casei unde locuiesc si as vrea sa il dau in chirie unei firme. Am auzit ca se poate pune un contor ... (vezi toată discuția)