avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare incetare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare incetare contract de inchiriere

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista o formulare standard (un model de document) pentru a notifica chiriasul ca proprietarul nu mai doreste prelungirea contractului de inchiriere (contractul fiind pe durata determinata).
Cel mai recent răspuns: Ruslana1 , utilizator 16:43, 20 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dacă nici una din clauze nu prevede prelungirea automată nu aveți ce notifica. Îi spuneți cu 1 săptamână înainte că veniți să preluați imobilul.
Nu exista un model standard, il redacatati dvs., preferabil cu ajutorul unui avocat, daca nu va descurcati.

In cuprinsul contrctului de inchiriere exista vreo prevedere ce permite prelungirea lui daca nicio parte nu si-a manifestat optiunea de incetare a lui.
Multumesc!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare contract de inchiriere Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista o formulare standard (un model de notificare) pentru a notifica chiriasul ca proprietarul nu mai doreste prelungirea ... (vezi toată discuția)
Pot evacua o firma in insolventa din apartamentul meu daca i-a expirat contractul de inchiriere ? VLADTANASIE VLADTANASIE Buna ziua, Am un apartament inchiriat unei firme care a intrat in insolventa la ceva timp dupa inchirierea apartamentului. Contractul a expirat la sf. lunii ... (vezi toată discuția)
Succesiune si contract de inchiriere anita35 anita35 as dori sa ma informez asupra unui caz mai complicat: suntem mostenitori legali dupa tatal meu, care a fost proprietar unei case in care acum sta un chirias. ... (vezi toată discuția)