avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals sub semnatura privata si inselaciune, produsa in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals sub semnatura privata si inselaciune, produsa in 2016 decembrie ...

Fals sub semnatura privata si inselaciune, produsa in 2016 decembrie s-a prescris cumva? In cazul in care cercetarea a ramas in rem, in 2017 s-a stabilit ca-s parte vatamata si in 2022 dupa o urgentare a dosarului, aceasta s-a clasat dar am castigat procesul si s-a intors la procuror pentru completare dosar. Iar el inca zace acolo, tot in rem? Daca da, eu fiind partea vatamata si in cazul in care acest dosar prescris din punct de vedere legal, ma pot indrepta impotriva statului Roman pentru recuperarea prejudiciului? Conf art 1349 respectiv 1373 cod civil (alin 2), dar si a art. 6 şi art. 13 din CEDO ? Fiindca paguba este destul de mare si mai am si un tva de plata!!

Alte discuții în legătură

Ordonanta kroko35 kroko35 Buna ziua Am primit de curand o amenda pentru : art.20 C.p, rap.la art.215 al.1,2,3 C.p / art.290 C.p , art.290 C.p , art.26 C.p rap.la art.291 C.p si ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei procurorului kati-lina kati-lina Buna ziua. Dacă primesc de la procurorul de caz N U P, la o plingere penală pentru fals in declaratii, unde trebuie să mă adresez şi în ce termen ? (vezi toată discuția)
Unde pot face plangere politist, suspectand ca influenteaza procurorul de caz? unde pot depune ceva legat de caz dar mai sus de procurorul de caz? Diamandi Diamandi Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l\'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si ... (vezi toată discuția)