avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua . Am născut acum 8 luni la 6 luni m.am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua . Am născut acum 8 luni la 6 luni m.am apucat din ...

Buna ziua . Am născut acum 8 luni la 6 luni m.am apucat din nou de munca și am început să iau stimulentul de inserție . Daca doresc sa îmi dau demisia și să mă angajez în altă parte mai pot beneficia .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 19 Aprilie 2023
Da, veti beneficia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea din concediu de crestere copil la un alt loc de munca dobrealina23 dobrealina23 Buna ziua! Am nascut pe data de 7.11.2013 iar in prezent sunt in concediu postnatal. Incepand cu luna ianuarie 2014 as dori sa intru in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Sagetator85 Sagetator85 Bună ziua! Am si eu o intrebare legata de stimulentul de insertie. Din 11.06 2018 m.am angajat la o firmă având contract pe perioada determinată, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc GeoSt GeoSt Buna ziua! Momentan sunt in CCC de 1an si 6 luni si as dori sa demisionez de la actualul loc de munca (sau incetarea contractului cu acordul ambelor parti ... (vezi toată discuția)