avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua După ce am fost concediat pe motivul ce nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua După ce am fost concediat pe motivul ce nu tine de ...

Bună ziua
După ce am fost concediat pe motivul ce nu tine de persoana angajata agagajatorul spune ca s a reorganizat mai mult a mai desființat 2 posturi pe perioada nedeterminata. Am acționat în instanta. După 4 luni angajatorul trece o persoana care a fost angajata pe perioada determinata de 1 an pe perioada nedeterminata. Ma întreb acesta nu este abuz în servi?
Menționez ca eu am sesizat înainte câteva neregula. Sunt o persoana în grad de handicap accentuat. Bine înțeles ca am câștigat în instanta. Întrebarea mea nu este un abuz în serviciu instituția la care lucrez este de stat
Mulțumesc pentru itelegere
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 19 Aprilie 2023
Nu este un abuz in serviu, daca s-a reorganizat instututai , iar desfiintarea postului dvs a fost considerata nelegala de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ai fost concediat ca urmare a pseudo-reorganizarii ? soringoldenboy@yahoo.com soringoldenboy@yahoo.com Numele meu este M.Sorin si doresc sa intreb urmatoarele: 1. Ce este de facut atunci cand esti concediat ca urmare a pseudo-reorganizarii? (societatea prin ... (vezi toată discuția)
Conflict munca vasilica.blaga vasilica.blaga Compania la care lucrez m-a anunta ca a desfiintat postul pe care il ocupam fara nicio legatura cu performantele mele profesionale. Acesta este doar un ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil rania27 rania27 Buna ziua, Fetita mea implineste 2 ani pe 11 iunie 2014 si ar trebui sa revin la serviciu cu cel putin o luna mai devreme. La prima discutie cu angajatorul mi ... (vezi toată discuția)