avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Intrebare nepublicata. Imi puteti oferi un raspuns ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Intrebare nepublicata. Imi puteti oferi un raspuns referitor ...

Intrebare nepublicata.

Imi puteti oferi un raspuns referitor la nepublicarea intrenarii mele referitoarte la Curtea E. A drepturilor omului?
Au trecut aproape 2 saptamani de la intrebarea mea. Moderatorii pot oferi un raspuns, va rog?
Care e întrebarea, care va e problema mai exact?
Ca la cum ati intrebat, nu o sa primiti niciodată vreun raspuns.
Ps moderatorii nu sunt pusi sa dea răspuns, ci raspund ca toti ceilalți utilizatori, daca pot, daca se pricep etc.
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
gi-jane2, moderator
Am pus o intrebare referitoare la procedura CEDO de 2 ori, si de 2 ori nu a fost publicata. Ca si cum imediat ce scriu CEDO sau cine stie ce alt cuvant cheie, intrebarea este aruncata direct la cos si nu apare pe forum. Se poate verifica pe profilul meu?
Nu exista aceasta posibilitate. Scrieti aici ce vreti sa aflati.
Dvs ati așteptat raspuns la o intrebare nepublicata?
Dap, mesaje cu linkuri la alte websiteuri, in special YouTube, sunt aruncate direct la cosul de gunoi.

Alte discuții în legătură

Sesizare la cedo Matist Matist Va rog sa ma indrumati in legatura cu posibilitatea de a depune sesizare la CEDO, din cauza unui proces civil, dezbatere succesorala. In urma acestei ... (vezi toată discuția)
Recurs si alte cai de atac dupa prima instanta pop sorin pop sorin Buna ziua. Hotararea data in prima instanta, in pretentii de pana la 2000 lei, este supusa recursului? Din cate am inteles nu, intrucat actunile pana in ... (vezi toată discuția)
Drepturi castigate la cedo yssas yssas Buna ziua. As dori sa va intreb ce solutii exista pt problema mea: lucrez la o institutie publica ce a obtinut niste sporuri in instanta pt. o parte din ... (vezi toată discuția)