avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt frizerita și lucrez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt frizerita și lucrez ...

Bună ziua! Mă numesc Dobre Catalina, sunt frizerita și lucrez după următorul program schimbul unu de la 7- 14 , schimbul doi 14- 20, două weekend- uri pe lună, sambata de la 7- 15, iar duminica 7- 14..Vă rog să îmi spuneți în ce condiții as putea sa mai lucrez și în altă parte!?
IN situația mea , orele din weekend ar trebui să fie duble? În cazul meu sunt considerate ore normale! Vă mulțumesc cu recunoștință infinită!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 20 Aprilie 2023
tot in schimb puteti lucra la un nou angajator..cand sunteti schimbul unu la un angajator, la celalat sa fiti schimbul doi si invers.

Pentru munca desfasurata in zilele de repaus saptamanal , salariatii beneficiaza cumulativ de:
- un repaus saptamanal de 48 de ore consecutive, acordat in alte zile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

- un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire sau nu în câmpul muncii? mary_c mary_c Bună ziua. Începând cu 17 martie am intrat in concediu cursuri suspendate cf legii 19/2020. Lucrez la o firma cu capital francez pe un post de back ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare legata de urmatoare ... ionelamiron ionelamiron Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare legata de urmatoare situatie: Avem nevoie sa angajam o persoana care sa lucreze de Duminica pana Joi (Vineri si ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare. dorinbucin dorinbucin Daca lucrez in ture. Adica 12 ore cu 48 ore,adica o zi cu o zi ca in popor nu pot beneficia de plata dubla sambata si duminica,plus 12 ore libere pt o zi in ... (vezi toată discuția)