avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vreau sa stiu daca este necesara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vreau sa stiu daca este necesara aprobarea/avizul ...

Buna ziua, vreau sa stiu daca este necesara aprobarea/avizul (poate prin declaratie notariala), a vecinilor la o constructie noua, casa familiala ?
La ce distanta de vecinatate se poate amplasa o cladire- locuinta, tinand cont de toate modificarile Legii 50/1991 si a Normelor de aplicare?
Cel mai recent răspuns: HABINA EVA MARIA , utilizator 20:26, 23 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acordul vecinilor: da
Despre distanțe întrebați și primăria, fiindca pot exista derogări
Multumesc raspunsul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie bloc locativ in vecinatate steluta79 steluta79 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism (distante intre vecinatati fara nevoia unui act notarial) ContSters82109 ContSters82109 buna ziua , v-as ruga sa ma ajutati cu privire la urmatoarele: daca in certificatul de urbanism am data cota de 2m in spatele casei si cu aprobarea ... (vezi toată discuția)
O piscina 6x3m in curte are nevoie de autorizatie de constructie? csmara csmara Daca vreau sa construiesc o piscina in curte (privata nu publica), 6m x 3m din materiale prefabricate (nu beton) cu o sapatura de 120 cm, am nevoie de ... (vezi toată discuția)