avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... *Serviturte de trecere cu piciorul, cu oricefel de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

*Serviturte de trecere cu piciorul, cu oricefel de atelaje pe ...

*Serviturte de trecere cu piciorul, cu ori ce fel de atelaje pe tot timpul anului*, asa este trecut in contractele de vinzare cumparare si intabulat. Acum solicita servitute de utilitati. Care sint drepturile si obligatiile mele ca proprietar de teren pus la dispozitie pentru servitute: Cu multumiri.
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2023
latiseni, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:58, 8 Mai 2023
intravilan sau extravilan?
intravilan
ar fi trebuit sa va fi asteptat la asta. va puteti judeca, dar daca distribuitorul de utilitati a emis avizul tehnic prin terenul dvs., e greu de presupus ca va puteti opune.
dar servitutea, desi obligatorie, nu e gratuita: prin urmare puteti sa solicitati despagubiri, compensatii sau alte avantaje, platibile o singura data sau periodic, in contrapartida acordului imediat, notarial, cu urmari in CF.
daca va veti judeca o sa dureze cel putin un an. si e mai bine sa aveti un vecin prietenos.
la urma urmei, e o negociere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan fãrã cale de acces (în schiþã era prevãzut un drum) mihai78 mihai78 AM TEREN EXTRAVILAN, DAR NU AM CALE DE ACCES Am cumpărat anul trecut de la tatăl meu un teren de 3,900 mp extravilan, fără cale de acces din stradă. ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului la vanzarea de imobile addy72 addy72 daca ai ordinul prefectului mai trebuie cadastru sl intabulare la vinzarea unui teren+casa (vezi toată discuția)
Teren intravilan si extravilan traversat de o conducta de transport gaze gm_mg gm_mg Suntem doua persoane pensionare, care in anul 2006 am fost puse in posesia unui teren in suprafata de 3520 mp, din care 1796 mp intravilan si 1724 mp ... (vezi toată discuția)