avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin o afacere în domeniul comerțului în centrul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin o afacere în domeniul comerțului în centrul orașului. ...

Dețin o afacere în domeniul comerțului în centrul orașului. Din luna februarie 2022 au început lucrările de modernizare a centrului și firma mea are de suferit deoarece s a depășit termenul de execuție și deja sunt pe pierdere. Credeți că pot cere prejudiciul creat în instanta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:46, 20 Aprilie 2023
de putut cere puteti cere orice. exista posibilitatea sa nu mai inchiriati nimic apoi in centrul orasului.
Aveti drept legal de acces neingradit la justitie conferit de legea fundamentala
Problema esentiala consta in acea ca nu exista garantia ca instanta de judecata v-a solutiona favorabil actiunea dv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere impozit local pe auto c_docea c_docea Buna seara. Va solicit o opinie: Se poate solicita in instanta reducerea proportionala a impozitului local anual pe auto plecand de la argumentul ca taxa ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata un vecin pentru insulta in public? Vali P. Vali P. As dori sa stiu care sunt pasii legali pentru a da in judecata un vecin care m-a insultat in mod repetat pe casa scarii, iar eu am filmat tot incidentul. Nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum sa as putea sa procedez în cazul în care am ... MIMmih MIMmih Bună ziua, cum sa as putea sa procedez în cazul în care am primit o înștiințare de la primărie ca pe strada unde am un magazin vor face în următoarele ... (vezi toată discuția)