avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Rog sa îmi precizați dacă , ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Rog sa îmi precizați dacă , subvențiile plătite ...

Bună ziua,
Rog sa îmi precizați dacă , subvențiile plătite in conturi bancare,,din fonduri europene,în urma participării la cursuri de calificare, în cadrul proiectelor ,pentru persoane defavorizate ,pot fi supuse popririlor existente pe contul bancar.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:13, 22 Aprilie 2023
poprirea este pe cont: orice intră în cont se "bucură" de acest tratament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri calificare subventionate.conturi blocate Elizar68 Elizar68 Buna ziua, am si eu o intrebare.Daca urmez niste cursuri de calificare la sfarsitul carora primesc subventie si am conturile bancare blocate, aceasta subventie ... (vezi toată discuția)
Solicitare lamurire- poprire cont lucia45 lucia45 Buna ziua, Am rata la banca si mi s-a pus poprire pe contul in care o platesc pentru o datorie a unei persoane pe care am girat-o la un CAR. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Banca iti poate oprii subventia primita din bani europeni? maryaj maryaj Buna ziua, eu am urmat un curs de calificare si la absolvirea acestui curs am primit subventie de 500 ron aceasta fiind virata prin cont bancar, eu cand m-am ... (vezi toată discuția)