avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua am su eu o întrebare legata de contractul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua am su eu o întrebare legata de contractul de reabilitare ...

Bună ziua am su eu o întrebare legata de contractul de reabilitare președintele asociației a semnat contractul dar el nu are propietate în bloc și un membru al asociației la amenințat ca da il judecata și desființează și contractul pe care el la semnat se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:07, 22 Aprilie 2023
In cazul asociatiilor de proprietari alcatuite din mai multe imobile de locuit in comun se accepta ca presedintele de asociatie sa nu detina calitatea de proprietar in toate imobilele de locuit in comun care fac parte din asociatie
Daca este vorba despre asociatie de proprietari constituita la nivelul unui singur imobil de locuit in comun disp L nr 196/2018 obliga ca presedintele de asociatie sa detina cumulativ calitatea de proprietar si de membru proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va rog sa ma lămuriți dacă președintele asociației ... mari2466 mari2466 Bună ziua, va rog sa ma lămuriți dacă președintele asociației de proprietari și comitetul executiv au fost aleși cu majoritate de voturi de proprietari ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa știu dacă este legal că președintele ... Ralucia Ralucia Buna ziua, as dori sa știu dacă este legal că președintele de bloc, vicepreședintele și cenzorul sa fie locatarii în același bloc. Daca administratorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi permiteti sa va prezint o speta. in blocul ... hamamet hamamet Buna ziua, Va rog sa-mi permiteti sa va prezint o speta. In blocul in care locuiesc, in cadrul Adunarii Generale pt. alegerea unui nou Presedinte si a unui ... (vezi toată discuția)