avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce este mai bine sa depun daca am luat o amenda data ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce este mai bine sa depun daca am luat o amenda data de jandarmeria ...

Ce este mai bine sa depun daca am luat o amenda data de jandarmeria romana....o plangere contraventionala sau o contestatie????
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:20, 22 Aprilie 2023
este acelasi lucru.
(((Ambele termene sunt sinonime...
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)
Model plangere contraventionala valica_21 valica_21 am primit o amenda pentru deranjarea linistii publice.daca am semnat si domnii de la jandarmerie au scris in procesul verbal ca "recunosc si regret fapta" mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda tulburarea linistii publice luata in alt judet costy91 costy91 Sunt din Craiova si am fost plecat la mare. Zilele trecute m-am trezit cu jandarmeria la usa pentru a-mi inmana o amenda luata in Costinesti pentru tulburarea ... (vezi toată discuția)