avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mi s-a finalizat divorțul din care rezulta ca pot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mi s-a finalizat divorțul din care rezulta ca pot păstra legatura ...

Mi s a finalizat divorțul din care rezulta ca pot păstra legatura cu fiica mea,însă ea e în Italia eu în tara.nu e lăsată de fosta soție sa mi răspundă la telefon.ce pot face în cazul asta???
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:12, 22 Aprilie 2023
Buna ziua,
Solicitati ajutorul autoritatilor italiene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia de la haga cu privire la rapire internationala de minori cipyyy2000 cipyyy2000 Casatoriti in Romania am emigrat in Italia in 2010 impreuna cu copilul.In 2012 sotia a fugit impreuna cu copilul(noaptea)de la domiciliul din Italia fara ... (vezi toată discuția)
Divort div26 div26 Buna ziua Am nevoie de un pic de ajutor, multumesc anticipat Sora mea traieste in italia / lucreaza in italia, are 2 copii a fost de curand in tara a ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil italia mihalace mihalace O prietena are o speta, si anume sotul ei este plecat in Italia si ea locuieste in RO, ea nu are nici un venit si sotul acolo a declarat in Italia ca e ... (vezi toată discuția)