avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua Unde pot trimite in afara de posta romana o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua Unde pot trimite in afara de posta romana o sesizare ...

Buna ziua
Unde pot trimite in afara de posta romana o sesizare ,avand in vedere faptul ca nu primit nici pana acum cardul de energie cu toate ca indeplinesc conditiole de eligibilitate ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:12, 23 Aprilie 2023
Aveti certitudinea ca acesta a fost emis??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat ... liniuta liniuta conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat cardul de suport energie intrucat suntem familie pensionari din 2 persoane cu venit total ... (vezi toată discuția)
Decizie disponibilizare George1407 George1407 Buna ziua, As dori sa intreb cum trebuie sa ma pregatesc sau mai bine ce ar trebui sa mai stiu pentru un proces de disponibilizare. Firma la care lucram a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o nelamurire in legatura cu cardul de energi adresat ... tangi tangi Buna ziua Am o nelamurire in legatura cu Cardul de energi adresat pensionarilor. Sotul meu este pensionar din 2022 Septembrie, nu am primit Cardul de energie ... (vezi toată discuția)