Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. Acum ceva timp am gasit presul de la usa apartamentului plin de apa murdara care mi-a intrat si pe sub usa in holul de la intrare. Am fost la Politie, circa de care apartin, si am vrut sa fac o sesizare in acest sens dar agentul de proximitate mi-a spus ca daca nu am dovezi.... Acum cateva zile am vrut sa plec de acasa si cand am deschis usa apartamentului, ghici ce am gasit in fata usii? O vecina tocmai isi golea farasul cu gunoi in fata usii mele.... I-am atras atentia ca nu este legal si civilizat ceea ce face si i-am facut si poze cu telefonul cand arunca gunoiul la usa mea, spunandu-i ca ma voi duce la Politie sa-i fac reclamatie. Drept raspuns ce face vecina? Incepe sa ma ameninte: "Vezi ai grija ca intr-o buna zi s-ar putea sa te impiedici pe scari si sa cazi."
De aceea vreau sa-mi dati un sfat. Multumesc.
Păi ce sfat vreţi de la noi...
Continuaţi acţiunea începută, cu reclamaţia la secţia de Poliţie , daca tot ziceţi că aveţi probe. Poate mai gasiţi vecini care să va susţină argumentele, adică mă gândesc că o fi făcut şi altora asemenea gesturi.
Vecină bolnavă cu capul...
Succes!