avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. Acum ...

Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. Acum ceva timp am gasit presul de la usa apartamentului plin de apa murdara care mi-a intrat si pe sub usa in holul de la intrare. Am fost la Politie, circa de care apartin, si am vrut sa fac o sesizare in acest sens dar agentul de proximitate mi-a spus ca daca nu am dovezi.... Acum cateva zile am vrut sa plec de acasa si cand am deschis usa apartamentului, ghici ce am gasit in fata usii? O vecina tocmai isi golea farasul cu gunoi in fata usii mele.... I-am atras atentia ca nu este legal si civilizat ceea ce face si i-am facut si poze cu telefonul cand arunca gunoiul la usa mea, spunandu-i ca ma voi duce la Politie sa-i fac reclamatie. Drept raspuns ce face vecina? Incepe sa ma ameninte: "Vezi ai grija ca intr-o buna zi s-ar putea sa te impiedici pe scari si sa cazi."
De aceea vreau sa-mi dati un sfat. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2023
Noria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:04, 23 Aprilie 2023
Păi ce sfat vreţi de la noi...
Continuaţi acţiunea începută, cu reclamaţia la secţia de Poliţie , daca tot ziceţi că aveţi probe. Poate mai gasiţi vecini care să va susţină argumentele, adică mă gândesc că o fi făcut şi altora asemenea gesturi.
Vecină bolnavă cu capul...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o vecina de bloc panduruv panduruv Buna ziua. Pe scurt.. am probleme cu o vecina, o batrana care sta fix langa mine, la etajul doi. Dormitorul meu e lipit de bucataria ei. Problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in nesimtire. ContSters194220 ContSters194220 Buna ziua. Detin un magazin la parterul unui bloc, iar dimineata cand deschideam gaseam mereu gunoi aruncat pe scari si pana azi nu stiam cine il arunca. ... (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)