avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mă numesc Contiu Adrian am fost angajat din anul 1985 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mă numesc Contiu Adrian am fost angajat din anul 1985 la IJTL ...

Mă numesc Contiu Adrian amfost angajat din anul 1985 la IJTL Resita ca tinichigiu auto si am avut grupa 2 de muncă. În anul 1993 m-am angajat la Ambulanță tot ca tinichigiu auto si ei refuză să-mi dea adeverință de grupă. Ce pot să fac pentru a-mi cistiga dreptul care îl am prin lege.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 24 Aprilie 2023
Acel drept este conditionat de anumite conditii care trebuiau indeplinite de Serviciul de ambulanta ...Angajatorii au obligaţia să ia toate măsurile, conform dispoziţiilor legale, pentru evaluarea locurilor de muncă respective, în vederea încadrării în condiţii deosebite.

alte detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua intre anii 10/05/1985 si 01/12/1991 am lucrat in cadrul ... Didi 1960 Didi 1960 Buna ziua Intre anii 10/05/1985 si 01/12/1991 am lucrat in cadrul unui centru de reparatii in agricultura pe functia de electrician auto . Care este grupa de ... (vezi toată discuția)
Buna seara.. se poate acorda conform ordinului nr.50/1990 grupa ... prares prares Buna seara.. Se poate acorda conform Ordinului nr.50/1990 grupa a-II-a de muncă unei persoane angajata ca maistru instructor (Grup școlar) în ... (vezi toată discuția)
Pensionare - buna ziua , v-as ruga sa ma ajutati sa aflu cind ... claudia.24 claudia.24 PENSIONARE - Buna ziua , v-as ruga sa ma ajutati sa aflu CIND SE POATE PENSIONA o persoana-barbat cu urmatoarea situatie = nascut septembrie 1963 , ANGAJAT LA ... (vezi toată discuția)