avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara.. Se poate acorda conform Ordinului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara.. Se poate acorda conform Ordinului nr.50/1990 grupa ...

Buna seara..
Se poate acorda conform Ordinului nr.50/1990 grupa a-II-a de muncă unei persoane angajata ca maistru instructor (Grup școlar) în perioada 1993 - 1994:? Am obligația sa-i completez Anexa 14/ Legea 263/2010 ? Care ar fi baza legala? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: prares , utilizator 20:57, 26 Februarie 2021
Pentru a se putea emite adeverinta respectiva, in arhiva angajatorului trebuie sa se regaseasca documentele intocmite anual de catre firma in perioada respectiva cu respectarea legislatiei in vigoare privind grupele de munca,
Dosarul trebuia sa fi primit avizul ITM/ Inspectiei Muncii pentru incadrare locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii, in grupa de munca, iar la nivelul firmei acea persoana trebuia sa fi fost nominalizata printr-un document intern al firmei ca beneficiar de grupa de munca.
Incadrarea in grupa de munca nu se poate face automat ,doar pentru faptul ca a lucrat intr-o anumita functie/loc de munca.

Vedeti si
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe de munca pusa2mimi pusa2mimi Am o intrebare cel putin bizara: persoana X a lucrat in perioada 1986-1993 la o fabrica de utilaj greu, unde pe langa zgomotul infernal care era in hala se ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Cristina Craciunescu Cristina Craciunescu Buna ziua! Ma numesc Cristina Craciunescu si as vrea sa stiu cum sa calculez oportunitatea iesirii la pensie. Mentionez ca am la ora actuala 35 de ani vechime ... (vezi toată discuția)
Decizie incadrare grupa a ii-a de munca maresflorea maresflorea In perioada 1973-1981 am lucrat ca zetar la tipografia Buletinul Oficial. In anul 1985 tipografia se desfiinteaza personalul (inclusiv arhiva) fiind mutat la ... (vezi toată discuția)