avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.ma aflu de 1 an de zile intr un proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.ma aflu de 1 an de zile intr un proces penal.avocatul ...

Bună ziua.ma aflu de 1 an de zile intr un proces penal.avocatul meu nu a reușit sa obțină nimic în favoarea mea,nici o contraexpertiza,toate i au fost respinse în instanta.ce e de făcut pentru a redeschide dosarul cu o cale de atac???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:18, 23 Aprilie 2023
Este hazardat a ne pronunta fara a cunoaste detalii
Puteti contacta si alt avocat care sa analizeze dosarul si sa va comunice eventuale demersuri/cai de atac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune cu consecinte grave adina 72 adina 72 Asi dori sa stiu daca o sentinta pentru infractiune cu consecinte grave data in lipsa reclamatului poate fi definitiva sau se poate rejudeca daca reclamantul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune... andra_b andra_b As vrea si eu un sfat,va rog.Un prieten a avut o societate comerciala ,erau 4 asociati.Au dat niste cecuri fara acoperire creind un prejudicu de 2 miliarde lei ... (vezi toată discuția)
Dupã douã hotãrâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive se mai poate face ceva? razvancandrea razvancandrea după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - ... (vezi toată discuția)