avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citatie

buna,am primit o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intimat in proces cu ipj gorj in calitate de petent penru fond-alte cereri.Eu sunt din petrosani,jud hunedoara si nu am avut nici macar drum pe la gorj in ultima jumatate de an daca nu mai bine,inrebarea mea este pt ce as putea fi citat?nu am luat nici macar o amenda.cum as putea sa aflu mai multe informatii?
Cel mai recent răspuns: beje , utilizator 10:44, 26 Ianuarie 2010
mai multe informatii puteti obtine de la arhiva instantei care a emis citatia. luati legatura telefonic cu aceasta si vedeti despre ce e vorba. consider ca totusi trebuie sa mergeti personal la arhiva instantei s,i impreuna cu un avocat, puteti rezolva problema.
Buna ziua!
pe citatie va apare un nr de dosar.
intrati pe portalul instantelor de judecata, si cautati-va dosarul acolo.
multumesc am sunat si am aflat despre ce era vorba de o amenda neplatita de vreo 4-5 ani si sunt chemat in judecata pt munca in folosul comunitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ccosmin ccosmin Buna ziua am primit o citatie in posta care ma pune pe ganduri. Textul ei este cam asa: Subsemnatul...domiciliat ...este chemat in instanta la camera ... ... (vezi toată discuția)
Intimat pentru fond?? marin82 marin82 Buna ziua! Am primit o citatie care zice cam asa: "Subsemnatul este chemat in aceasta instanta camera 64, c1c, in ziua de 3 noiembrie 2008 , ora 8:30, in ... (vezi toată discuția)
Citatie-ajutati ma sa inteleg ! rozsasandor rozsasandor va rog sa imi spuneti ce poate insemna pentru mine daca azi am primit o CITATIE prin care sunt chemata in instanta in calitatea de INTIMAT intr un proces... ... (vezi toată discuția)