avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie-ajutati ma sa inteleg !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie-ajutati ma sa inteleg !

va rog sa imi spuneti ce poate insemna pentru mine daca azi am primit o CITATIE prin care sunt chemata in instanta in calitatea de INTIMAT intr un proces... in calitatea de PETENT pentru fond-PLANGERE IMPOTRIVA REZOLUTIILOR ?>
nu cunosc nici persoana petent,nici in zona unde se afla acest dosar nu am calatorit in viata mea ,eu pur si simplu nu stiu ce poate sa insemne si cum pot afla despre ce este vorba daca pe respectiva citatie nu este trecut nici un numar de contact in afara de adresa Curtii de APEL ?>
sUNT CONSTERNATA de a dreptul ?

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:58, 11 Februarie 2013
Puteti accesa portalul instantelor de judecata si poate veti mai intelege ceva.
Pai ori sunteti intimat ori petent.

Daca nu v-ati plans la politie vreodata sau nu stiti sa se fi depus vreo plangere impotriva dvs nefiind chemat pana acum la politie, atunci este posibil sa fie o confuzie.

Depuneti eventual o adresa in acest sens la dosar si cu o copie a cartii dvs de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Pot primi amenda pentru neprezentare, cand eu am depus plangerea la judecatorie? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie + Prim Procuror, pentru o plangere penala pe care am depus-o eu, impotriva cuiva si am depus ... (vezi toată discuția)
Citatie, intimat si petent Teachers Teachers Buna! Am deschis un dosar de UP impotriva unei persoane, solutionat cu NUP, dar cu amenda administrativa si achitarea cheltuielilor de judecata catre mine, iar ... (vezi toată discuția)