avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Modificare viză de student în viză de muncă în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Modificare viză de student în viză de muncă în România ...

X are viză de student în România și este angajat cu 4 ore la o societate. Dorește să modifice viza de student în viză de muncă pentru a putea fi angajat cu normă întreagă de 8 ore.
Va avea nevoie de viză de lungă ședere în scop de angajare? având în vedere faptul că este deja angajată, există altă procedură?

Ce documente are nevoie și unde trebuie mai exact depuse.
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
anamaria_devplant, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 24 Aprilie 2023
După obținerea avizului de muncă, angajatorul trebuie să vă trimită acest document, iar dumneavoastră veți obține viză de lungă ședere .

pentru viza
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana IulianN123 IulianN123 Buna ziua. Scurta intrebare, am un coleg de munca care este de origine din Nepal, venit in Romania printr-o agentie de resurse umane cu contract pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Drept de muncă cetățean străin cu permis de ședere victor.cavca victor.cavca Bună ziua, Sunt student în anul I la o universitate din România fiind cetățean al Republicii Moldova, dețin permis de ședere temporară cu drept de ... (vezi toată discuția)