avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Pe data de 30.03.2023 apăream cu 1300 de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Pe data de 30.03.2023 apăream cu 1300 de lei datorie ...

Buna ziua!Pe data de 30.03.2023 apăream cu 1300 de lei datorie la intretinere, iar pe data de 31.03.2023 am achitat toata suma.Pe data de 21.04.2023 am primit chemare in judecata pentru aceasta sumă la care eram dator.Intrebarea mea este:credeti ca a fost vorba doar de intarzierea confirmarii plății?S-a mai intalnit cineva cu astfel de situatii?Astept raspunsurile dvs.!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:42, 25 Aprilie 2023
Corect ii respinge dar tot trebuiesa plateasca costul avocatului asociatiei,
Unul din argumentele de convingere ale locatarilor mei este fix acesta ca daca apuca sa va dea in judecata pe langa datorie mai aveti de dat si x lei costul pe care il ia avocata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o nedumerire : la mine în bloc au fost dati in ... Ledoasa Ledoasa Buna ziua, am o nedumerire : la mine în bloc au fost dati in judecata, trei proprietari cu restante mari . În instanta datoriile au fost prescrise . Cine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mă poate obliga asociația de proprietari sa dau bani ... Mantescu Mantescu Buna ziua mă poate obliga asociația de proprietari sa dau bani in sumă de 200 sau 300 lei pt a da in judecata anumiți proprietari care nu sânt cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, asociația de locatari dorește să dea în judecată ... pufi pufi Buna ziua, Asociația de locatari dorește să dea în judecată un locatar pentru restanțe ,ma adresez cu intrebarea daca Asociatia este scutita de plata ... (vezi toată discuția)