avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Fostul sot a lucrat ultimii 6 ani in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Fostul sot a lucrat ultimii 6 ani in Germania, acum ...

Buna ziua! Fostul sot a lucrat ultimii 6 ani in Germania, acum el e decedat, copilul fiind la facultate, a depus actele pentru pensia de urmas in Germania cu vechimea din Romania, mai trebuie sa depuna si in Romania actele? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 24 Aprilie 2023
Da, poate depune si in tara actele pentru pensia de urmas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! soțul meu a decedat la 63 ani. a lucrat în germania ... Văduva neagră Văduva neagră Bună ziua! Soțul meu a decedat la 63 ani. A lucrat în Germania de unde primesc pensie de urmaș, atât eu cât și copilul minor. În România, sotul are ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru copil urmas C.Fabyola C.Fabyola buna tuturor,am o intrebare, sotul meu a fost ucsi in urma cu un an, inculpatul a fost incadrat in articolul c.p 175 in ca nu sa finalizat ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas cimpeanr cimpeanr Buna ziua, As dori sa stiu daca ,fiind divortata de curand, am un baietel de 12 ani din aceasta casatorie, sotul meu a decedat recent, in ultimul timp nu a ... (vezi toată discuția)