avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sotia a facut dea lungul vietii mai multe CAR-uri la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sotia a facut dea lungul vietii mai multe CAR-uri la care s-a ...

Sotia a facut dea lungul vietii mai multe CAR-uri la care s-a imprumutat diverse sume de bani pe care nu ii aducea acasa.Intre timp ea a murit si acum platesc girantiii datoriile ramase .Dupa achitarea datoriilor catre CAR ,girantii se hotarasc sa dea sotul in judecata pentru recuperarea datoriilor , sotul neavand decat o pensie de incapacitate de munca gr2. Este normal ca sotul sa plateasca datoriile sotiei daca acesta nu a beneficiat de nici un venit de pe urma acestor imprumuturi nestiind practic de ele ?Cum pot sa ma apar ?Ce argumente am eu?

Alte discuții în legătură

Dacă sunt girant la car, iar împrumutatul a decedat, (este ... Enyaeny Enyaeny Dacă sunt girant la CAR, iar împrumutatul a decedat, (este titular 1/2 dintr-un apartament), iar soția nu își ia angajamentul sa ii plătească car-ul și ... (vezi toată discuția)
Giranti...buni de plata ? gigelas gigelas Buna ziua, Un imprumut la CAR,a fost girat de trei persoane. Titularul a platit o parte din imprumut,insa de 3 luni nu a mai platit nimic si s-a ajuns acum sa ... (vezi toată discuția)
Girant al unui imprumut car annaliax annaliax Buna ziua. In decembrie 2009 am girat (ca al doilea girant, primul fiind sotul ei) o prietena la CAR-ul din cadrul societatii unde lucrez, aceasta prietena ... (vezi toată discuția)