avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă sunt girant la CAR, iar împrumutatul a decedat, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă sunt girant la CAR, iar împrumutatul a decedat, (este ...

Dacă sunt girant la CAR, iar împrumutatul a decedat, (este titular 1/2 dintr-un apartament), iar soția nu își ia angajamentul sa ii plătească car-ul și nici nu accepta moștenirea. Cine plătește car-ul?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 08:05, 23 Octombrie 2024
Plata datoriei este preluata de girant, in anumite cazuri de sotie(daca si ea este girant); CAR-ul poate sa incepe procesul de succesiune dupa defunct si poate sa valorifice cota defunctului, insa nu cred ca suma ar fi atat de mare incat sa inceapa aceasta procedura. Pe de alta parte au girant pe Dvs, de unde pot recupera mult mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatal meu are un credit dechis la o entitate tip ifn, ... rzlate@yahoo.com rzlate@yahoo.com Buna ziua. Tatal meu are un credit dechis la o entitate tip IFN, CAR METROPOLITAN, punand ca girant unul dintre prietenii sai. In urma acestuia, ramane ... (vezi toată discuția)
Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)
Creditul de la banca dupa deces roberta_a roberta_a m-am casatorit acum 32 ani,am un baiat ,locuim in apartament de la cumparare,l-am achitat in rate din anul 1985,cum se proceda dupa revolutie,dar eu nu am fost ... (vezi toată discuția)