avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Tatal meu are un credit dechis la o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Tatal meu are un credit dechis la o entitate tip IFN, ...

Buna ziua.
Tatal meu are un credit dechis la o entitate tip IFN, CAR METROPOLITAN, punand ca girant unul dintre prietenii sai.
In urma acestuia, ramane mostenire 50% dintr-un apartament, 50% revenindu-i mamei mele iar in momentul de fata succesiunea nu este facuta. Girantul ma suna spunandu-mi sa platesc creditul pentru a nu ii fi pusa poprire pe salariu, insa nefiind facuta succesiunea in ce masura sunt obligata sa platesc acel credit. Intrebarea ar fi, in caz de deces, cine plateste creditul? Girantul sau mostenitorul? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:34, 19 Noiembrie 2021
Succesiune după cine`? Cine a decedat tata, sau bunicii`? Când se vorbește de succesiune, înseamnă că cineva din familie a murit.
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
Dapix, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
datoria era a tatalui nu a girantului si mostenitorii mostenesc si case, dar si datorii. asa ca fie platiti de bunavoie si se inchide problema, fie ii ia banii girantului ca ifn-ul nu o sa se complice sa alerge dupa mostenitori ..apoi asteptati ca girantul sa va dea in judecata sa isi recupereze paguba cu tot cu penalitati si cheltuieli de judecata.
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună. am o întrebare. debitoarea unui credit de la car a murit, ... Malfoyy Malfoyy Bună. Am o întrebare. Debitoarea unui credit de la CAR a murit, iar girantul a fost nevoit să achite întreg creditul, iar acum cere în judecată ... (vezi toată discuția)
Executare silita antaladrian antaladrian Buna ziua, In urma cu un an si ceva.. am imprumutat bani de la un CAR, nu am mai avut venit, am ramas in urma cu ratele si am primit o instiintare cu titlu ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a girat pe cineva care nu mai plateste imprumutul luat ... dodoi dodoi Tatal meu a girat pe cineva care nu mai plateste imprumutul luat de la IFN. I s-a pus poprire pe pensie, Intre timp si tatal meu a decedat. Ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)